Ledub - 3 - Header - Personal Made.JPG

Ontwerp jouw unieke Ledûb overhemd op maat!

Altijd al een overhemd op maat willen hebben dat precies aansluit op jouw lichaam en wensen? Dan is de Ledûb Personal Made ShirtDesigner de tool die je wens in vervulling laat gaan. Op deze website kun je samen met je Ledûb dealer een uniek overhemd ontwerpen en bestellen. Alle gekozen opties worden direct gevisualiseerd in een 3D model van het overhemd.

 

Veel opties en mogelijkheden

De Ledûb Personal Made ShirtDesigner biedt naast het invoeren van je persoonlijke maten meer mogelijkheden om het overhemd nóg unieker en persoonlijker te maken. Zo is er naast de keuze uit o.a. pasvorm, boord, sluiting en mouwlengte ook de mogelijkheid om met verschillende contraststoffen te werken. Zelfs de kleur van de knopen en de knoopaanzet kun je zelf kiezen. Ook het toevoegen van een borduring in een door jou gekozen lettertype en kleur behoort tot de mogelijkheden. Zo is er voor de bruidegom in spe de mogelijkheid om 'Just Married' in goud of zilver op het overhemd te laten borduren.
 

Productie en levertijd

Jouw zelf ontworpen overhemd wordt door onze gespecialiseerde medewerkers met extra zorg en aandacht met de hand gemaakt. Vervolgens kan het overhemd binnen drie weken opgehaald worden bij de Ledûb dealer.